Taula per la Convivència d’Alzira commemora amb actes digitals el Dia Internacional dels Drets Humans i el de les Persones Migrants

Taula per la Convivència d’Alzira commemora amb dos actes digitals dos Dies Internacionals: el dels Drets Humans i el de les Persones Migrants. Una entrevista televisiva, el dia 10 de desembre, i una xarrada telemàtica, el dia 17, supliran l’acte al carrer previst inicialment per l’organització.

El 10 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Drets Humans i el dia 18, el de les Persones Migrants. Per este motiu, Taula per la Convivència d’Alzira tenia previst realitzar un acte d’encontre amb la ciutadania, però, davant les circumstàncies sociosanitàries, l’acte presencial s’ha substituït per dos actes telemàtics. D’una banda, hi haurà una entrevista en Ribera Televisió a Ángel Galán, coordinador del Moviment contra la Intolerància de València, el dia 10 de desembre. D’altra banda hi haurà una xarrada de Lucy Polo, presidenta de l’organització Por Ti Mujer, i de Gustavo Pedraza, defensor dels drets humans colombià, el dia 17 de desembre, a les 19:00 hores, pel canal de Youtube de Taula per la Convivència Alzira. Creu Antón, portaveu de Amnistia Internacional La Ribera, que forma part de Taula per la Convivència d’Alzira, ha explicat en El Dia per Davant la importància de la mobilització ciutadana en la lliuta pels drets humans. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari