ADOPS recaptarà diners per comprar tablets per a pacients de quimio

L’associació comarcal ADOPS de pacients en càncer, posa en marxa una campanya solidària que pretén fer donació a l’hospital de tabletes perquè les persones que es fan sessions de quimioteràpia puguen entretindre’s en este temps de tractament.

Esta iniciativa completa la que ja es va fer per part d’esta associació ara fa uns mesos i que s’anomena SILLONES MOLONES. Iniciativa que consistir en la donació de 14 sillons ergonòmics que s’instal·laren a l’hospital de dia oncològic a l’hospital d’Alzira,  Ara en esta nova iniciativa, l’associació pretén recaptar 36 mil euros per a dotar estos sillons d’un braç articulat amb una tableta amb accés a Internet. Objectiu que les sessions a l’hospital de dia no es facen tant llargues, tenint en compte que hi ha persones que estan fins a sis hores. La presidenta de l’associació, Rosa Sanz, assenyalava l’objectiu d’esta iniciativa.

A hores d’ara l’associació inicia el procés de recaptació de fons  per a dur a terme este projecte, diners que recaptaran a través de diverses iniciatives solidàries i donacions de particulars i empreses.

Deixa un comentari