Alzira contabilitza 166 casos actius de coronavirus i Gómez recorda que no estem en situació de “normalitat”

Un dia més continua incrementant-se la taxa d’incidència de la Covid-19 a Alzira. Amb 166 casos actius ens situem en una taxa de 357 per cada cent mil habitants, doblant la mitjana de la Comunitat Valenciana. El nivel de risc és greu i des de l’Ajuntament s’enctea un compte enrere per adaptar els actes a les noves circumstàncies.

La regidora de sanitat Gemma Alós incidix en les mesures de protecció: mascareta, distància de seguretat i ventilació dels espais. D’altra banda recorda la necessitat d’anar al metge davant qualsevol simptoma, ja que a hores d’ara el covid pot passar desapercebut com un constipat. Gemma Alós.

D’altra banda, Alós recorda que a hores d’ara els contactes estrets s’han d’aillar socialment i sobretot de les persones més vulnerables, tot i que podem anar a treballar i viure en certa normalitat, si mantenen este aillament. Al respecte, l’alcalde d’Alzira recorda que es necessari extremar les precaucions perquè la situació de cara a les pròximes festes por convertir-se en molt negativa. Diego Gómez.

Així les coses, a hores d’ara l’Ajuntament estudiarà la cancelació d’actes o l’aplicació de noves mesures.

Categories Sanitat Etiquetes

Deixa un comentari