Alzira estrena imatge a la Mostra de Turisme de la Comunitat amb un cartell de Toni Espinar

Alzira compta amb una nova imatge representativa. Turisme ha presentat un cartell de Toni Espinar com a la nova imatge per a promocionar la ciutat. Un estandart que es farà veure, entre altres llocs, en les fires en les que estiga present el municipi com la Fira de les Comarques, la Fira de la Comunitat Valenciana o el FITUR.

La regidoria de Turisme va presentar ahir el cartell dissenyat per Toni Espinar. El dibuix mostra imatges representatives del patrimoni i la tradició festiva de la ciutat, la qual es pot reconèixer fent només una ullada al cartell. Es poden observar escenes com la façana barroca de l’església de Santa Caterina, el pont de ferro, el monestir de la Murta o les muralles àrabs, així com un ninot de falla o un cofrare dels moros i cristians. Tampoc falten les taronges. Toni Espinar.

El cartell es podrà veure per primera vegada este cap de setmana en la Fira de la Comunitat Valenciana que enguany es celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Una Mostra en la que tornarà a estar present la popular tamborada d’Alzira i en la que es cuinarà un arroç a l’alzirenya.

En la Mostra s’exhibiran la diversitat d’experiències turístiques que es poden gaudir en la nostra Comunitat i on Alzira és un lloc referencial per tota l’oferta que oferix a nivell Patrimonial, Festiu i Cultural. Diumenge, la banda de Tambors i Bombos de la Junta de Germandats i Confraries realitzaran una exhibició. A més, el Restaurant Cami Vell cuinarà l’arròs a l’alzirenya, un plat molt saborós que la Regidoria de Turisme ha volgut recuperar. Isabel Aguilar.

Deixa un comentari