Alzira oferirà 52 treballs en el SEPE agrícola d’enguany

Este programa de contractació agrari està destinat a les persones que han treballat en el sector agrícola durant l’any i servix per a realitzar tasques de manteniment en el medi rural de la ciutat. Te una duració de 3 mesos.
Els treballadors d’este programa es dediquen durant estos mesos a realitzar tasques en el manteniment de camins rurals i barrancs, eliminació de vegetació invasiva i d’abocadors incontrolats, millores per a la prevenció d’incendis forestals i inundacions o neteja de residus i millora d’horts comunitaris entre d’altres.
Per a poder acollir-se al SEPE Agrícola cal presentar una solicitud del 18 al 26 de maig (els dos dies inclosos) mitjançant cita prèvia en La Clau. La documentació necessària per a tramitar esta sol•licitud és un informe de vida laboral i la constatació de que han estat d’alta en el règim agrícola al menys 3 mesos de l’any. Un requisit que Carmen Herrero, tècnica d’IDEA, defen per a que els que aconsegueixen un lloc de treball siguen treballadors del sector agrari.

Deixa un comentari