Alzira registra 34 nous contagis per Covid-19 en els últims 3 dies

Alzira ha registrat 34 nous contagis per Covid-19 en els últims tres dies. A hores d’ara, són 185 el total de casos actius al municipi. La taxa d’incidència de la Covid-19, per tant, continua en augment i Alzira creua la barrera de les 400 persones contagiades per cada 100.000 habitants.

Segons dades de Salut Pública, la taxa d’incidència a Alzira es situa hui a les 405 persones per cada 100.000 habitants. La regidora de Sanitat, Gemma Alós, adverteix la població de no relaxar-se amb les mesures de prevenció en la cresta d’esta quarta onada de Covid-19.

La regidora també ha insistit en la importància de complir amb l’aïllament de deu dies en cas de contacte estret i de consultar el centre de salut en cas de presentar símptomes.

La vacunació continuarà a partir de dilluns al casal fester. Esta setmana s’ha tancat la vacunació completa del grup de persones majors de 40 anys. Per tant, la setmana que ve es continuarà amb segones dosis pel grup de 30 a 39 anys i amb les primeres dels veinteanyers.

Deixa un comentari