Alzira, seu de vacunació massiva a la Ribera

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha habilitat 18 punts específics de vacunació en les zones més poblades de la comunitat Valenciana. El Casal Fester d’Alzira acollirà la vacunació de 30 municipis de la Ribera.

D’esta manera es canvien les previsions d’obrir més punts de vacunació a altres municipis de la Ribera i s’opta pel Casal Fester. Un punt que ja compta amb l’experiència de la vacunació dels docents i les últimes vacunacions d’astrazeneca per a persones d’edats molt concretes. L’experiència satisfactòria avala que es continuen les pròximes vacunacions al casal fester d’Alzira. Diego Gómez, alcalde d’Alzira.

D’altra banda, recordem que el servei d’autobús d’Alzira manté una parada per arribar al punt de vacunació, al Casal Fester en la línia 3 que unix l’Hospital de la Ribera i l’estació de Renfe. Una línia circular que compta amb onze trajectes al llarg de la jornada que s’inicien amb el primer trajecte des de l’estació a les 7.15 del matí i fins les 20.15 hores.

Deixa un comentari