Alzira té 16 casos de covid
La incidència és de 35/100.000 habitants

Alzira es manté per baix de la barrera dels 50 casos per cada 100.000 habitants. Com cada dijous, hui ha tingut lloc la reunió amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, per tal de conéixer l’actualitat de casos de Covid-19 i valorar les xifres aportades per Sanitat. Respecte al 31 de març, en Alzira ens hem mantés en 35 casos per cada 100.000 habitants. En total tenim 16 casos actius i en els últims tres dies s’ha registrat 1 cas nou.

A la reunió, ha assistit la regidora de Sanitat, Gemma Alós, qui ha explicat que tot i que ens mantenim en xifres per baix dels 50 d’incidència acumulada, tenim per davant el cap de setmana de Sant Vicent, i, per això, és fonamental reduir al mínim la interacció social i seguir les recomanacions sanitàries i complir amb les restriccions vigents. Escoltem les seues paraules:

En relació a la vacunació, des del departament de Salut de la Ribera, s’està citant a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Per este motiu, és molt important que eixes dades estiguen actualitzades al sistema SIP. Així ho ha explicat la regidora de Sanitat, Gemma Alòs:

Deixa un comentari