Alzira torna a sumar 8 casos de Covid-19 en tres dies

Alzira ha sumat 8 nous casos de Covid-19 en els últims tres dies, amb 22 casos actius, ara mateix, al municipi. La incidencia acumulada, per tant, torna a augmentar i es registren 47 casos per cada 100.000 habitants. La setmana pasada n’eren 33.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, s’ha mostrat preocupada per este nou augment de la incidència de Covid-19 al municipi. Si la tònica d’augment es manté Alzira podría eixir de la franja de risc baix.

Amb tot, la incidència continua sent baixa i es manté en nivells previs a l’estiu també a la resta del territori. Motiu pel qual el 9 d’octubre marcarà la fi de les restriccions sanitàries a la Comunitat Valenciana. A partir d’esta mitjanit, els valencians i les valencianes retornen a la normalitat, una normalitat millorada, en paraules del president de la Generalitat, Ximo Puig.

S’eliminen els aforaments en l’hostaleria i els límits horaris en l’oci nocturn. Encara que caldrà dur la mascareta en els espais tancats i també en els oberts on no es puga respectar la distància de seguretat. Es podrà ballar en les pistes de ball amb mascareta, tot i que no es podrà consumir mentre es balla. A la restauració es manté el límit de 10 persones tant en interiors com en terrasses, on continua la prohibició de fumar. A més es permetran els festivals musicals, amb un protocol específic com el requisit del passaport Covid i decauen també els aforaments en la pràctica esportiva com els gimnasos.

Alzira aborda esta nova normalitat amb vistes a la setmana fallera. Gemma Alós prega a la población mantenir la prudència.

Deixa un comentari