Arranca la III Setmana de les Persones Majors a Alzira

Esta vesprada, s’inaugura la Setmana dels Majors a Alzira. Des de hui i fins divendres, les persones majors del municipi podran disfrutar de conferències, exhibicions i tallers especialment enfocats a este sector de la població. La setmana torna després de dos anys suspesa a causa de la pandèmia.

La Casa de la Cultura acull hui a partir de les cinc i mitja la conferència inaugural anomenada “Salut, envelliment i gènere”, a càrrec de l’antropòloga Mónica Ramos. Ramos és directora de l’Institut Superrior d’Indústries Culturals i Creatives i professora a la Universitat Complutense, i està especialitzada en l’envelliment de les dones. Després de la conferència hi haurà berenar.

Demà al matí, la Casa de la Cultura acollirà un taller de benestar emocional, un taller que segons explica la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, és molt necessari després de la pandèmia, sobretot per a les persones majors. Les places per assistir a este taller, que tindrà lloc demà d’11 a 12, són limitades. Cal inscriure’s als centres municipals de Serveis Socials en l’edifici de la Clau al carrer Rambla, el de la plaça Germanies, el de la Muntanyeta i al CPC de l’Alquerieta.

Deixa un comentari