fbpx

Arriba a Alzira el Fòrum Connecta de Labora amb entrevistes de treball i tallers

Compartix la notícia

Este divendres, 4 de desembre, la Casa de la Cultura d’Alzira acollirà el Fòrum Connecta de Labora, un espai on persones desocupades podran entrevistar-se directament amb empreses de la zona que busquen personal. El fòrum compta, també, amb tallers sobre motivació i tècniques de cerca d’ocupació que inclouen la preparació d’un videocurriculum.

Així doncs, este fòrum de Labora està dirigit a persones en situació d’atur, a les empreses i a l’estudiantat interessat en participar en els processos de selecció de personal que realitzaran les empreses assistents. Algunes de les empresses d’Alzira que acudiran a la cita del divendres són Blat Market, Juan Motilla, Decathlon i Martínez y Asociados.
El fòrum és totalment gratuït i es realitzarà de manera presencial a la Casa de la Cultura i també de manera virtual, amb activitats online i un xat per a dubtes i consultes. Davant la situació sociosanitària, l’aforament serà limitat, pel que la participació serà per rigurós ordre de registre. Recordem que el Fòrum Connecta d’Alzira serà este divendres, 4 de desembre, de 09:30 a 18:00 hores i que poden registrar-se al web connectalabora.com. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-2-desembre-2020_md_61270034_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari