CCOO demana més personal sanitari al departament de salut

El sindicat Comissions Obreres reclama més personal sanitari i corresponsabilitat a la ciutadania. D’una banda, el sindicat, tot i que es reitera en que hi ha un deficit estructural en la plantilla del departament de la ribera, ara més que mai es necessita més personal.
Encara que s’ha reforçat, temporalment, el personal dels Centres Sanitaris, este augment continua essent insuficient, primer perquè estem en període de vacances, segon pel contagi del Personal Sanitari, tercer per l’administració de les vacunes i quart per la càrrega assistencial que suposa cada nova onada de contagis. Una situació que explicava la delegada de Comissions Angels López.

A més de necessitar més personal, des de Comissions es demana a la ciutadania més corresponsabilitat. Cada vegada que es relaxen les mesures, comporta més casos de covid-19 i més col·lapse als centres sanitaris. Tal i com explica Angels López, s’ha de continuar frenant la transmissió, perquè és l’única forma de disminuir els pacients en patologia COVID-19 i poder atendre als pacients d’altres patologies minorant les llistes d’espera i això depen de tots i totes.

Deixa un comentari