CCOO la Ribera-la Safor reivindica un sistema de pensions sostenible

Després de dos anys de pandèmia, Comissions Obreres tornà a reunir-se presencialment ahir a Tavernes de la Valldigna, en un acte organitzat per la secció comarcal La Ribera-La Safor. Una assemblea que va posar el focus a la sostenibilitat de les pensions i donà a conèixer l’acord aconseguit amb el Govern Central per a corregir la reforma de les pensions de 2013. Uns canvis que, des de, la secció comarcal de CCOO, esperen que puga garantir el futur de les pensions de la gent més jove de la comarca.

250 militants de CCOO a La Ribera i La Safor assistiren ahir a este acte emmarcat dins la campanya informativa ‘Pensions amb futur’. La revalorització de les pensions amb el IPC o la sostenibilitat del sistema de pensions són les claus de l’acord aconseguit i que ahir es va donar a conèixer a Tavernes. Un acord que, segons el secretari general de CCOO la Ribera-la Safor, haurà de garantir les pensions a les futures generacions.

Pel moment, l’acord va endavant si bé encara queda materialitzar-lo a una segona ronda de diàleg entre agents socials i Govern.

Deixa un comentari