fbpx

CCOO revalida la seua majoria i aprova l’informe anual per a 2020

Compartix la notícia

Comissions Obreres de la Ribera ha aprovat l’informe anual de gestió per al pròxim exercici. L’objectiu principal que s’han marcat és impulsar polítiques solidàries, vertebradores i de cohesió social. A més, CCOO revalida la seua majoria amb un 43,3% de representativitat, la qual cosa anima al Sindicat a seguir amb la defensa dels treballadors.

El Consell Intercomarcal de CCOO s’ha marcat com a línies generals d’actuació l’impuls dels pactes territorials per l’ocupació. També, la reivindicació de la inversió pública en infraestructures sanitàries i en línies de ferrocarril i carretera. A més, el Sindicat continuarà lluitant per la igualtat en les empreses i per la normalització de la nostra llengua. I per últim, lluitaran pel dret de formació dels treballadors i per aconseguir més inversió pel que fa a les polítiques socials.

A més, com a Sindicat majoritari, amb un 43,43% de representativitat i 12.999 delegats sindicals, CCOO assumeix la responsabilitat i el compromís de defendre els drets laborals, sectorials i socials dels treballadors i treballadores de la Ribera i la Safor.

Compartix la notícia

Deixa un comentari