El centre ocupacional ADISPAC renova el sostre de la seua nau

El centre ocupacional de la comarca, ADISPAC ha anunciat la retirada del fibrociment que existeix al sostre de les seues instal·lacions. Unes obres que costaran quasi 70.000 i que pretenen ser només l’ inici d’una reforma integral del centre que atén a persones amb diversitat funcional de tota la comarca.

Les actuacions per  a la retirada del fibrociment al centre ocupacional de la Ribera començaran a la fi del mes de juliol i consistiran en la retirada i posterior substitució de l’actual sostre de fibrociment per una altre de més salubritat per als usuaris i treballadors d’ ADISPAC, a més d’aportar major aïllament tèrmic i eficiència energètica.

El finançament d’estes obres correrà a càrrec del propi centre, de la fundació ONCE que aportarà 39.000 euros i l’Ajuntament d’Alzira que finançarà amb 20.000 euros la reforma. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha assegurat que és necessari que qualsevol govern s’ implique en les necessitats d’un col·lectiu com ADISPAC.

Des del col·lectiu confien que este sostre lliure de fibrociment supose una millora substancial per a treballadors i usuaris del centre ocupacional , però sobretot confien que siga només un primer pas per dur a terme la reforma integral que necessiten les instal·lacions inaugurades en els anys 70 i que atenen a persones amb necessitats especials de tota la Ribera.

Deixa un comentari