Divendres s’aproven noves ajudes del pla Resistir

La Generalitat Valenciana aprovarà el pròxim divendres el nou decret per a regular les noves ajudes el Pla resistir plus, que suposaran 647 milions per a la Comunitat Valenciana. Este nou pla d’ajudes als autonoms i empreses contemplarà ajudes a 80 noves activitats econòmiques.
Pla Resistir Plus també repartirà ajudes en la Comunitat Valenciana en sectors del comerç greument afectats i per això incorpora nous sectors vinculats amb el comerç, entre els quals destaquen principalment les llibreries, floristeries, botigues de moble i il•luminació i perruqueries.
Igualment, es contempla la possible inclusió d’altres sectors relacionats amb l’àmbit cultural i educatiu, com ara el desenvolupament d’activitats esportives impartides en campaments i en escoles; així com els centres d’ensenyament de repàs o ensenyaments específics i indústria audiovisual.
Les persones i empreses beneficiàries hauran de complir amb la condició d’haver tingut una caiguda superior al 30% de les seues operacions entre 2019 i 2020 i no haver presentat resultats negatius durant l’exercici 2019.
Les quanties màximes que permet concedir són fins a 3.000 per a aquelles autònoms en el règim de mòduls i entre 4.000 i 200.000 per a la resta d’autònoms o autònomes o entitats sempre que tinguen una caiguda superior al 30% en les seues operacions.

Deixa un comentari