El departament de la Ribera reivindica la tasca d’infermers en el dia internacional de la infermeria

Hui 12 de maig és el dia internacional de la infermeria. Des del departament de La Ribera es celebra este dia al temps que les infermeres i infermers reivindiquen la tasca que realitzen en el seu dia a dia. Una faena que s’ha incrementat amb la pandèmia de COVID 19.
Este dia es celebra el 12 de maig perquè va ser el dia que Florence Nightingale, italiana considerada fundadora de la infermeria moderna nascuda al 1820, va nàixer. Esta dona, amb ajuda de la reina d’Anglaterra va fundar la primera escola no catòlica d’infermeria i va revolucionar el camp amb les seues experiències a la guerra de Crimea. Ho explica Ines Ferrando, :
DIA INFERMERIA 1 – I. Ferrando
En este dia les infermeres i infermers reivindiquen una salut global que s’ha vist més necessària que mai amb la pandèmia de la COVID 19 tant en l’atenció als malalts com en la vacunació. La seua demanda és una major inversió en recursos per a millorar la situació de infermers i infermeres, perquè com recorda Inés Ferrando, infermera d’atenció primària del departament de salut de la Ribera, “sense personal sanitari no hi ha salut”

Deixa un comentari