El Departament de Salut de la Ribera publica el decàleg “En temps de Falles: no ens falles! Evitem una quarta onada”
Els i les professionals sanitàries demanen prudència per als períodes de Falles i Setmana Santa

Els i les professionals sanitàries recorden que les festes de Nadal van quadruplicar els contagis i demanen prudència per als períodes de Falles i Setmana Santa.

Segons ha explicat en El Dia per Davant Xavi Torremocha, infermer de Salut Pública, les noves soques del virus, un alleugerament de les restriccions, el bon oratge i les ganes de trobar-nos en temps de Falles i Setmana Santa, ens col·loca en una situació de risc davant d’una possible quarta onada. Amb este motiu, han publicat una sèrie de consells que cal seguir per a continuar reduïnt els casos de Covid-19.

Entre altres coses, el Departament aconsella a la ciutadania acceptar que viurem unes setmanes de març i abril condicionades per la Covid-19 i que això obliga a continuar adaptant la nostra manera de relacionar-nos. A més, convida a compartir, amb altres persones, les emociones i experiències que ha portat la tercera onada per tal de ser més conscients i de trobar motius d’esperança.

Al parer de Torremocha, seguint estos consells i amb les dades de contagis que tenim a hores d’ara, podem evitar una quarta onada si tenim responsabilitat. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari