El Departament de Salut la Ribera i diverses biblioteques, com la d’Alzira, integren la xarxa “Biblioteques Inquietes”
Han elaborat un catàleg de lectures per a generar salut i benestar en professionals sanitaris

El Departament de Salut la Ribera i diverses biblioteques, com la d’Alzira, integren la xarxa “Biblioteques Inquietes” i han elaborat un catàleg de lectures per a generar salut i benestar en professionals sanitaris. El recull inclou llibres de ficció que poden acompanyar als i les professionals en determinades situacions i en la necessitat d’evasió després d’intenses sessions de treball.

Segons ha destacat Joan Paredes, subdirector mèdic del Departament de Salut de la Ribera, l’objectiu d’este catàleg és posar a la disposició dels i les professionals de la salut llibres que els ajuden a superar les situacions de tensió i estrés a les quals s’enfronten en la seua activitat diària, i que s’han vist agreujades en l’últim any a causa de la pandèmia.

Este projecte està impulsat per la xarxa “Biblioteques inquietes de la Ribera” que du a terme activitats i iniciatives en comú entre les diverses biblioteques municipals. Segons ha explicat Àsun Perepérez, directora de la Biblioteca Municipal d’Alzira, la xarxa permet que els projectes arriben a molta més gent; així, amb esta iniciativa, s’ha impulsat la biblioteràpia perquè la lectura puga ajudar emocionalment al personal sanitari. A més, segons ha afirmat Perepérez, el projecte s’ampliarà perquè el catàleg de llibres puga arribar a tota la ciutadania. Escoltem el que va dir en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari