El PP de la Comunitat Valenciana sol·licita que s’active el pla de Rodalies

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana demana a les Corts que el Ministeri de Foment active el pla de Rodalies amb l’objectiu de resoldre les incidències que afecten als valencians. Els populars han explicat que és necessari buscar una solució per als milers d’usuaris de tren que pateixen les cancel·lacions i els retards i que a més, veuen com s’incrementa el preu del bitllet.

El pla de rodalies incloïa, segons expliquen els populars,  modificacions en el servei de rodalies com supressions de passos a nivell, ampliació de servei i capacitat, freqüències, estalvi de temps de recorregut i, en suma, l’ampliació i renovació de les huit línies de rodalies en servei. El portaveu d’infraestructures del Partit Popular, Miguel Barrachina, ha recordat que el pla ja es va iniciar per part de les contractacions en 2017 i que les obres estaven pensades per a incorporar-se en 2022.

Davant la paralització d’este projecte, Barrachina ha alertat de la falta de personal, la lentitud de la reparació de vehicles i les incidències constants. A més, segons han explicat els populars, segons les dades de l’Associació Valenciana del transport públic, les rodalies del nucli valencià s’han convertit en 2019 en les més impuntuals d’Espanya.

Amb l’objectiu de millorar no sols les condicions dels usuaris sinó també dels treballadors que pateixen les conseqüències dels problemes dels serveis de rodalies, el sindicat CGT ha convocat una nova jornada de vaga els propers 30 d’agost i 1 de setembre.

 

Imatge Viquipèdia

Deixa un comentari