El preu de la vivenda usada a Alzira creix un 8 per cent respecte al 2023

El preu de vivenda usada a Alzira s’incrementa en un 8 per cent respecte l’any passat per estes dates. El portal immobiliari Idealista fa balanç del preu de venda dels habitatges i dels arrendaments que van gradualment incrementant-se a la nostra ciutat, tot i que molt per davall de la mitjana en la Comunitat Valenciana.
Segons les dades d’este portal immobiliari, el preu de venda de la vivenda usada a Alzira es situa en 813 euros el metre quadrat al centre urbà, mentre que en la zona d’urbanitzacions puja fins els 969 euros. En qualsevol cas, res a vore amb la mitjana de la Comunitat Valenciana que se situa en els 1.582 euros el metre quadrat. Alzira no obstant contempla un preu molt superior a poblacions veïnes com Algemesí o Carcaixent on els preus per metre quadrat de vivenda en venda estan entre els 625 de Carcaixent i els 677 d’Algemesí.
Pel que fa al lloguer d’habitatges, també s’han incrementat respecte l’any passat un 7’3 per cent, tot i que no és un increment sustancial si es té en compte que en els sis primers mesos de l’any, el preu s’ha mantingut entre els 4’6 i els 4’8 euros, segons les dades d’Idealista.

Deixa un comentari