El punt de vacunació massiu al Casal Fester tanca entre aplaudiments

Hui s’ha posat el punt i final a la vacunació massiva de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana, ara la inoculació continuarà als centres de salut per aquelles persones que no s’han vacunat. Al departament sanitari de la Ribera el 76 per cent de la població està vacunada. Hui es commemorava amb un aplaudiment simbòlic al Casal Fester.

Al Casal Fester s’han congregat hui sanitaris, voluntaris i autoritats per fer este tancament simbòlic del punt de vacunació massiva. El Casal Fester va obrir les seues portes per a la vacunació dels docents i personal dels centres escolars el passat 17 de març. Una experiència puntera que va servir de model per a altres comarques valencianes. Després continua amb la vacunació de tota la població de la Ribera, fins que s’obriren nous punts a la nostra comarca. El balanç ha estat molt positiu. La regidora de sanitat destacava el treball realitzat i el fet que Alzira haja estat model per a la comunitat valenciana en la vacunació massiva. Gemma Alós.

El Casal Fester ha estat obert durant sis mesos, amb jornades de vacunació de fins i tot sis dies a la setmana i matí i vesprada. Junt a l’equip de sanitaris, durant estos mesos ha estat treballant protecció civil d’Alzira i entre 10 i 12 persones voluntàries de la Creu Roja. La coordinadora de la Creu Roja, Mari Creu Carrió, explicava que el principal reconeixement a este treball voluntari ha sigut el de la població que s’ha mostrat agraïda. Així ho explicava.

En este sentit, la gerent del Departament de la Ribera, Liliana Fuster, ha volgut agrair el treball dels sanitaris i del voluntariat de la Creu Roja i de protecció Civil. Fuster ha destacat la coordinació per tal de fer possible este dispositiu per a superar la pandèmia de la Covid-19.

Deixa un comentari