fbpx

Els llauradors s’organitzen amb seguretat per a la campanya

Compartix la notícia

Els agricultors valencians s’organitzaran en grups bombolla en la campanya agrícola que està a punt de començar. Des de la Unió de Llauradors expliquen que s’aplicaran esta i totes les mesures de seguretat necessàries per tal d’aconseguir que les baixes dels agricultors siguen mínimes.

Així doncs, els grups bombolla estaran formats per les mateixes persones que compartixen allotjament i que, de tota manera, hauran d’estar distanciades físicament tant com siga possible. Si no es pot mantindre el metre i mig de separació i es dotarà els llauradors de mesures de protecció individuals. A més, estos grups no podran relacionar-se entre sí.

I és que, enguany, s’ha produït un augment d’un 20% de tonatge en la collita la qual cosa implicarà també una major contractació de persones. L’empresa que contracte haurà de registrar les dades dels treballadors que hagen estat fora de la C.V en els últims 14 dies i haurà de proporcionar els mitjans necessaris per a garantir una correcta higiene dels llocs d’allotjament, transport i treball. El secretari general de la Unió Carles Peris afirma que totes estes mesures suposaran un augment dels costos de producció als agricultors. Escolta’l en l’informatiu.

      informatiu-migdia-2-setembre-2020_md_56010992_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari