Els sindicats consideren positiu l’augment de contractació indefinida al mes de març

La desocupació va créixer a Alzira i La Ribera en el mes de març. Tot i això, els principals sindicats consideren que les dades son positives per l’augment de contractació indefinida que s’ha produït des de l’aprovació de la reforma laboral. El sindicat valora que la situació d’incertesa que porta un pitjor registre de persones aturades és circumstancial.
El passat mes Alzira va registrar 3.229 aturats, 11 més que a febrer. A la Ribera Alta va haver 286 aturats més que en febrer d’enguany. Des de l’UGT valoren que estes xifres s’han degut a la situació de incertesa per la guerra a Ucraïna, la pujada de preus i una mala situació climàtica.
Tot i això, les dades suposen una millora respecte l’any passat, tant en Alzira com a La Ribera. Al març de l’any passat a Alzira es registraren 4080 aturats, 806 més que enguany i a La Ribera es registraren 4.126 més que al 2022.
Pel que fa a contractació en la Ribera es van signar 11.416 contractes al març de 2022, 513 menys que al 2021. 4 de cada 10 contractes per a dones i els 6 restants per a homes. La xifra de contractes indefinits es va doblar respecte del mateix més de l’any passat, arribant als 2.659. Des de Comissions Obreres el seu secretari comarcal, Andrés Bermejo, ha valorat les xifres de contractació com a molt positives.

Deixa un comentari