fbpx

Èxit d’inscripcions a les primeres jornades de Peke Turisme Alzira

Compartix la notícia

L’oferta turística llançada des de la Regidoria de Turisme, Peke Turisme Alzira, ha estat tot un èxit. Les places per als dies 4 i 8 d’octubre ja estan cobertes. Aquelles persones que estiguen interessades a participar d’esta iniciativa turística, destinada principalment als més menuts, encara poden fer-ho. Per al dissabte 5 d’octubre hi ha places per poder gaudir de la història que envolta al rei Jaume I i la ciutat d’Alzira.

L’horari d’esta activitat serà d’11 a 13.30 h, amb funció teatralitzada, tallers i la possibilitat de fer-se una foto-record. La regidoria de Turisme ha començat a desenvolupar la primera de les ofertes, coincidint amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre.

La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, creu necessari un coneixement prematur de la història i patrimoni de la nostra ciutat, per poder arribar a estimar el que tenim. Segons Aguilar, el desconeixement fa no posar en valor, de vegades, el que és nostre, i pot ser un punt de partida per al vandalisme i accions incíviques que a la fi maltracten el nostre patrimoni.

Per inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a museu@alzira.es o un missatge privat a la pàgina de Facebook Alzira Turismo. El preu de l’activitat és de 2 €.

Compartix la notícia

Deixa un comentari