Fins l’1 de juny podran fer-se cremes agrícoles

Alzira recorda que les cremes agrícoles continuen amb el seu horari habitual. Després de la prohibició decretada al llarg de les vacances de Setmana Santa, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, ha explicat que esta activitat es reprén amb normalitat. Per això, fins al pròxim 1 de juny, sempre que el nivell de preemergencia siga 1, les cremes es poden realitzar en l’interval comprés entre l’alba i la una i mitja del migdia.

Recordem que esta activitat només es podrà dur a terme de dilluns a dissabte, ambdós inclosos. Per tant, els diumenges i festius no es permet realitzar cremes. Tot i això, per a poder fer-ho cal comptar amb un permís de l’Ajuntament que es pot sol·licitar de manera telemàtica. Escoltem al regidor:

Des de l’any 2017, la Conselleria d’Agricultura va decidir ampliar de l’1 de juny fins al 15 d’octubre el període de prohibició de la crema de marges de cultiu i de restes agrícoles o forestals. El motiu respon a les especials condicions de perill d’incendis forestals que mostrava el mes de juny.

Deixa un comentari