L’Hospital forma en diversitat cultural i perspectiva de gènere

Els professionals del Departament de Salut de la Ribera han rebut una formació sobre diversitat cultural i perspectiva de gènere en unes jornades en què han abordat aspectes com l’afectació del procés migratori en la salut de les persones. L’objectiu d’esta formació ha segut promoure estratègies que aborden la salut integral dels habitants de la comarca des d’una perspectiva intercultural i de gènere.

Els assistents a la jornada, tots ells professionals relacionats amb la medicina, la infermeria, la psicologia, la psiquiatria i el treball social han pogut aprofundir en aspectes com l’afectació del procés migratori en la salut, les pràctiques que faciliten l’acostament cultural i, amb això, la intervenció mèdica amb persones culturalment diverses. També s’han tractat les principals desigualtats de gènere per conéixer les seues conseqüències en la salut de les dones.

La jornada formativa ha estat impartida per l’Associació de Dones per a la Salut (AMS) formada per un equip professional de dones de diferents disciplines i perfils, expertes en l’anàlisi de la realitat des de la perspectiva de gènere. Esta formació ha estat organitzada per la Fundació CEPAIM i la Unitat d’Igualtat del Departament de Salut de la Ribera.

Categories Sanitat

Deixa un comentari