La segona etapa de la Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana passa hui per Alzira

Compartix la notícia

Alzira rep hui la volta ciclista de la Comunitat Valenciana. Entre les 14.30 i les 15.30 de la vesprada hi haurà un tall de la circulació al voltant de l’itinerari que discorre per l’avinguda de Carcaixent, el pont groc, la carretera d’Albalat i el tram dels bombers fins a la rotonda d’Abastos. Malgrat que el pas està previst a les 15 de la vesprada, els horaris dependran del desenvolupament de la prova. A més, degut a un accident amb un camió que s’ha enganxat en l’estructura del pont, este accés ha estat tallat al voltant de mitja hora, però ja es pot transitar, el que no es pot és passar a peu per dalt del pont.

A causa de al tall provocat per l’accident, sí que es pot accedir a peu o en bicicleta fins a l’estació i també en cotxe per dalt del pont. Els tècnics de la Conselleria continuen treballant per restablir la normalitat i ara mateix es pot accedir a Alzira per la zona de les Barraques i el Mercat d’Abastos.

La segona etapa de la volta ciclista passa per la nostra ciutat i deixa altres zones temporalment prohibides al pas. Així, la circulació en el pont groc, els accessos a la CV-50 per l’av. Hispanitat i c/sèquia reial, així com el pont de Xàtiva direcció Carcaixent estaran tallats. A més, no podrà incorporar-se circulació des de l’estació d’autobusos a la CV-50. Per a entrar de l’hospital a la ciutat es recomana fer-ho per Santa Maria del Bonaire.

L’Ajuntament d’Alzira convida a tots els ciutadans a gaudir d’este esdeveniment esportiu, especialment als amants del ciclisme.

Compartix la notícia

Deixa un comentari