LA UNIÓ de Llauradors demana les mateixes normes per als productes arribats de tercers països

LA UNIÓ de Llauradors trasllada a Economia la necessitat de paralitzar els acords de la UE amb països tercers si no s’asseguren les mateixes normes. El sindicat agrícola ,  assenyala que abans de subscriure un acord a la UE s’haurien d’analitzar possibles condicions socials que atempten contra la carta dels drets humans, també processos productius contaminants o productes nocius per a la salut humana , així com processos de distribució que implica elevades petjades de carboni.

Conselleria s’ha compromès a fer un seguiment detallat dels diferents casos per trobar una solució a este problema que es produeix cada campanya .

LA UNIÓ de Llauradors proposa una taxa compensatòria i obligatòria per als productes agropecuaris que entren en territori comunitari procedents de països en els quals les normatives ambientals siguen més permissives que les establides a la Unió Europea.Carles Peris, secretari de la Unió assegura que la reunió va resultar productiva i conselleria s’ha compromès a fer campanyes que beneficien els productes valencians.

 

Imatge LA UNIÓ 

Deixa un comentari