fbpx

Lacua demana solucions per a la colònia felina de la Piscina Municipal

Compartix la notícia

La protectora d’animals Lacua denuncia la situació de la colònia felina que es troba a la Piscina Municipal d’Alzira. La protectora alerta de la presència de tres gats morts en la piscina la passada setmana i insta l’Ajuntament a buscar una solució beneficiosa per a estos animals. A més, Lacua mostra la seua preocupació per un possible enverinament dels gats, davant la imminent obertura de la piscina.

La protectora explica que emet esta queixa pública a causa de declarar-se, per part de la Regidoria de Serveis Urbans, la necessitat de desfer-se dels felins abans de l’obertura de la piscina. No obstant això, Lacua explica que esta és una decisió que s’hauria de prendre en consens amb els professionals veterinaris, ja que la reubicació dels animals no és una tasca que puga fer-se a la lleugera, tal com explica Rafa Castany, de l’associació Lacua.
Per a l’associació resulta paradoxal la molèstia dels gats a la piscina, ja que assegura que s’han mantingut tres cadàvers felins en les instal·lacions durant la setmana passada.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-juny-2020_md_51709767_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari