L’agència Idea ha presentat hui l’escola d’ocupació Et formem

RevitalitzaAlzira 2021 és un programa mixte de formació i ocupació destinat a persones amb dificultas d’inserció labora o pertanyents a col·lectius vulnerables. La iniciativa finançada amb 724.000 euros, permetrà la formació i ocupació de 30 persones durant un any.

Està destinat a persones amb dificultats d’inserció laboral o que pertanyen a col·lectius vulnerables. En total se subvencionen 30 places distribuïdes en 3 grups de 10 participants cadascú, en els quals es desenvoluparan dos certificats de professionalitat. A través d’este programa es formarà persones en activitats relacionades en tres sectors: la construcció, les activitats forestals i les activitats administratives.
ls cursos s’iniciaran abans de l’1 de juny de 2021 i tindran una duració d’un any, en el qual es formaran i adquirirá experiència profesional ja que comptaran amb un contracte. Segons explica l’alcalde d’Alzira, es tracta d’oferir oportunitats a aquelles persones que han quedat despenjades del món laboral.

El programa ESCOLES D’OCUPACIÓ ET FORMEM, finançat per LABORA, porta desenvolupant-se des de 2017, any en que aquest ajuntament executà el projecte Escola d’Ocupació ET FORMEM LLAURANT FUTUR, amb una subvenció de 781.574,40 €.
Este tipus de programes naixen amb la intenció de millorar la formació de les persones aturades, ja que segons les dades d’Alzira, el 60% de les persones aturades no tenen cap estudi. Carmen Herrero, directora d’Idea.

Les persones interessades en participar-hi, han d’estar inscrites en Labora com a demandants d’ocupació i demana incloure’s en l’itinerari formatiu que els interesse.

Deixa un comentari