L’Ajuntament d’Alzira impulsa la integració al món laboral de 60 joves

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa dos programes T’avalem que suposarà la integració en el món laboral de 60 persones entre 16 i 30 anys. Els programes que s’encetaran a finals d’enguany duraran un any i a hores d’ara s’inicia la selecció dels alumnes-treballadors.

D’una banda, està a l’abast el programa T’avalem dinamitza’t que compta amb 30 alumnes en tres itineraris formatius, el primer d’atenció a domicili i els altres dos, de cuina i de restaurant bar. El programa de formació es farà per la vesprada, des de la 1 a les 9 de la nit i inclou no sols formació sinò ocupació, per això està remunerat.

El segon programa T’avalem, compta amb tres itineraris formatius dedicats a la instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, activitas forestals i activitats de gestió administrativa. Amb deu alumnes per curs, també es farà per la vesprada.

Per a participar en la selección d’estos programes s’ha d’estar inscrit en Labora com a demandant d’ocupació i també e el Sistema de garantía juvenil. REquisits importants per a poder apareixer en els llistats de selección de Labora. Ho explica la técnica de Idea, Mireia Roca.

Estos programes de formació-ocupació tenen una durada d’un any i començaran el 30 de desembre de 2021. Trobaran més información a la web d’Idea.

Deixa un comentari