L’Ajuntament signa un acord de compra venda de la gasolinera de Luis Suñer

L’espai on està situada la gasolinera del l’avinguda Luis Suñer esdevindrà, finalment, propietat de l’Ajuntament d’Alzira. El Consistori ha signat un acord de compra venda amb els actuals propietaris del terreny que permetrà iniciar la licitació per a l’enderrocament de la gasolinera i la descontaminació de la zona.

L’acord signat entre l’Ajuntament i els cinc hereus de l’immoble suposa que, en el termini, de dos mesos s’haurà de fer efectiva la compra venda del solar. Del preu global s’ha descomptat la demolició i descontaminació de la gasolinera, tasques a les que estan obligats per llei els actuals propietaris. La compra per part del consistori, per tant, es farà per un import de 168.000€.

L’Alcalde Diego Gómez ha valorat l’acord com una fita important per a la ciutadania, que permetrà solucionar un problema que durant anys ha afectat el veïnat de l’entorn de l’Avinguda Luis Suñer, causat per la contaminació del sòl i l’olor dels hidrocarburs.

Es tracta d’una parcel·la que ha estat destinada a àrea de servei i gasolinera en el casc urbà d’Alzira, amb una superfície de 473 m2. Els depòsits soterranis per a l’emmagatzematge de combustible situats al interior de l’immoble han fet que els terrenys es troben contaminats.

L’alcalde ha assenyalat que la prioritat ara serà procedir amb la descontaminació del terreny tan prompte com siga possible. Una vegada solucionat el problema de la contaminació, l’Ajuntament plantejarà habilitar al solar un espai urbà d’us públic destinat a zona verda o àrea de jocs.

Deixa un comentari