L’alcalde d’Alzira demana corresponsabilitat entre tots els sectors i agents implicats a les Falles per a garantir la recuperació
Així s'ha manifestat en la trobada d'alcaldes i alcaldesses de municipis fallers al Palau de Congressos de València

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, demana corresponsabilitat entre tots els sectors i agents implicats a les Falles per a garantir la recuperació d’este món fester i econòmic. Així s’ha manifestat l’alcalde de la nostra ciutat als micròfons d’À Punt, sobre la trobada d’alcaldes i alcaldesses de municipis fallers que s’ha produït hui al Palau de Congressos de València i que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig.

En este sentit, el primer edil ha recordat la necessitat de tornar a recuperar el batec la festa que, d’altra banda, suposa un motor econòmic per a molts municipis, com és el cas d’Alzira, i que ara mateixa es troba en una profunda crisi, a causa de la seua suspensió en març de l’any passat. L’escoltem:

Ir a descargar

Per la seua banda, el regidor de Comunicació i Festes, Xavi Pérez, ha destacat la bona sintonía que hi havia entre els i les assistents a la reunió, perquè les Falles es puguen celebrar, en paraules del president Ximo Puig, com més prompte millor. A més, ha assenyalat que una de les coses més importants, és que s’ha fet una radiografia de la festa a l’àmbit econòmic i social per tal de poder reprendre de nou la seua activitat. Escoltem al regidor:

Ir a descargar

Deixa un comentari