fbpx

L’alcalde d’Alzira recull demà un guardó per la recuperació de la Vila

Compartix la notícia

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, recull demà el guardó d’Archival, per la recuperació de la Vila. Es tracta d’un reconeixement al treball que la nostra ciutat ha realitzat al llarg dels últims vint anys per recuperar el cor d’Alzira.

Archival, concedeix els Premis Comunitat Valenciana 2019, pels mèrits pel manteniment de les tradicions autòctones i col·laboració a favor del patrimoni històric, cultural i mediambiental del territori valencià. L’Ajuntament d’Alzira ha estat un dels guanyadors per la protecció, conservació i recuperació del centre històric de la Vila, un treball realitzat en les últimes dos dècades , que encara no ha acabat, segons l’alcalde d’Alzira.

Gómez ha insistit en la importància que té per a un ajuntament l’ajuda d’altres administracions per poder conservar el valor patrimonial de cada municipi, una tasca que es complica quan hi ha tant de patrimoni a preservar com a Alzira. L’alcalde assegura que seguirà tocant a la porta de la Conselleria i el Ministeri per no deixar perdre tresors com la Torre dels Coloms del Monestir de la Murta.

Compartix la notícia

Deixa un comentari