fbpx

L’Ajuntament posa en marxa un protocol d’emergència per la baixada de temperatures

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira cobreix les necessitats de les persones en situació d’emergència davant les baixes temperatures. El Consistori habilitarà el pavelló Pérez Puig i ficarà a la disposició de la ciutadania un dispositiu de Creu Roja i Protecció Civil. El protocol es ficarà en marxa esta mateixa vesprada a les 20 i estarà actiu fins dilluns a les 9 del matí.

Davant la imminent baixada de les temperatures, la Regidoria de Serveis Socials, la d’Esport i la Policia Local d’Alzira es fiquen a disposició de totes les persones que es troben en situació d’emergència per tal d’atendre les seues necessitats. Amb açò, s’habilitarà el pavelló esportiu Pérez Puig amb llits, begudes calentes i kits d’higiene personal.

A banda d’habilitar el pavelló Pérez Puig, les persones que tinguen alguna necessitat poden ficar-se en contacte amb la Policia Local al telèfon 962455233; amb el Servei d’Emergències de la Comunitat Valenciana al telèfon 112 o acudir directament a l’edifici de la Policia Local d’Alzira. Davant qualsevol avís de la Policia, Creu Roja acudirà per tal d’atendre’l.

Compartix la notícia

Deixa un comentari