Les obres del carrer Entre Naranjos acabaran abans d’octubre

Les obres per millorar la mobilitat del nord d’Alzira acabaran abans que finalitze setembre. L’alcalde i la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés, han visitat hui les obres de desdoblament del carrer d’Entre Naranjos, que avancen a bon ritme.
L’objectiu de la remodelació és millorar la circulació per als vehicles i evitar l’accés al nucli urbà a través de l’avinguda de la Llibertat i donar accés directe a la CV-43 a través del nou ramal i, alhora, descongestionar el trànsit en la redona de les Fulles
Esta obra ha sigut finançada amb fons de l’IVACE i Diputació de València i ha estat realitzada per l’empresa adjudicatària Bertolín. Al respecte l’alcalde explica que és necessàri per la complicació de l’eixida d’esta ciutat per esta àrea.
La regidora de Seguretat ha explicat que les obres començaren a principis de l’estiu i que per l’avanç que s’ha fet segurament estiguen acabades a finals de setembre. Sara Garés ha contat a més que el nou vial va a ser més ample i estarà il•luminat.

Deixa un comentari