fbpx

L’Hospital de la Ribera acull la Jornada Sobre envelliment Saludable

Compartix la notícia

L’Hospital de la Ribera ha acollit este matí la Jornada Sobre envelliment Saludable. Una iniciativa que té com a objectiu informar i formar la població sobre l’Alzheimer i que s’ha organitzat amb motiu de la celebració del dia mundial de l’Alzheimer demà dissabte 21 de setembre.

La jornada ha començat ha començat este matí amb les ponències sobre envelliment saludable de la mà dels professionals sanitaris en l’àmbit de la geriatria, la neurologia i la psiquiatria i s’ha seguit amb l’entrega de premis del II Concurs de Relat Breu sobre l’Alzheimer de la Plataforma Alzheimer de la Ribera.

De la mateixa manera, el centre hospitalari ha acollit al llarg de tota esta setmana l’exposició de fotografies “El valor de les associacions” on a través d’imatges es mostren retalls del treball que les associacions d’Alzheimer realitzen amb els malalts.

Per acabar la setmana d’actes que s’havia organitzat amb motiu d’esta data, l’associació de familiars de malalts d’Alzheimer tindrà demà al llarg de tot el dia taules informatives a la porta del Carrefour.

Maria Olmos ha explicat als micròfons d’Alzira Ràdio, quin és el lema que ha mogut enguany la celebració del dia Internacional de l’Alzheimer.

Compartix la notícia

Deixa un comentari