Pérez Galdós ja està d’obres

Hui han començat les obres al tram final del carrer Pérez Galdós. Els comerços situats en la zona que compren la 3a fase de les obres disposaran de tiquets gratuïts per als seus clients per a ser utilitzats al pàrquing privat de la zona.

El regidor de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira, Fernando Pascual, junt a la tècnica d’Obres i Projectes, han visitat durant el matí de dimecres 20 de març, els establiments del carrer Pérez Galdós, corresponents a la zona on es realitzarà la 3a fase de les obres de condicionament d’este carrer, des dels números 41 al 57, banda imparells, i del 54 al 64, banda parells, per tal d’informar de les mesures preses durant les obres de millora de la zona, entre les quals destaca la de posar a disposició dels establiments uns bons, per als seus clients, per a utilitzar de forma gratuïta el pàrquing del carrer Reis Catòlics, fins que finalitzen les obres.

Pascual confia que esta ocasió els veïns i comerciants  puguen conviure amb les obres de remodelació, ja que ells mateix han demanat que es realitzaren.

Deixa un comentari