Petició de vacunació per als advocats del torn d’ofici

El Consell Valencià del Col·legi d’Advocats (CVCA) reitera la necessitat d’incloure als advocats de Torn d’Ofici en el calendari de vacunació. Segons l’organisme es tracta d’un col·lectiu que també presta una activitat considerada com a essencial i que, a més, patixen un risc elevat de contagi com és el cas del personal docent o els cossos i forces de seguretat de l’Estat.

El president del CVCA i degà del Col·legi d’Advocats d’Alzira, Agustín Ferrer, ha explicat que han tornat a reclamar a la Conselleria de Sanitat que s’atenga la seua petició, per tal d’incloure a estos professionals al calendari de vacunacions. Una petició que al Pais Basc ja s’ha atés.

Més de 4.000 professionals de l’advocacia presten servei en el Torn d’Ofici i l’assistència jurídica gratuïta, un servei essencial per a la societat. En este sentit, Ferrer ha recordat que molts s’han contagiat al llarg de la pandèmia per no comptar amb les mesures mínimes de seguretat sanitària, per això, ara demanen que se’ls incloga al calendari de vacunacions per a estar immunitzats.

Deixa un comentari