Present i futur del treball i de l’empresa centren hui la tercera jornada de la Setmana de l’Economia

La formació per a l’ocupació i la jornada laboral de quatre dies han centrat este matí les activitats de la XV Setmana de l’Economia d’Alzira. Un matí de taules redones en què representants sindicals i càrrecs públics han reflexionat sobre el present i el futur del treball enfront d’un jove auditori.

La taula redona “El futur del treball: la demanda creixent de qualificació professional i les noves relacions laborals en l’era digital” ha encetat la jornada. Les secretàries d’acció i formació sindical d’UGT i CCOO, Lola Ruiz i Manuela Pascual; la presidenta de la Federació de Centres de Formació de la Comunitat Valenciana, Ana García, i la directora general d’Ocupació i Formació de LABORA, Rocío Briones, han debatut sobre el moment actual del mercat laboral.

A continuació, “La reducció del temps de treball i la jornada laboral de quatre dies”, una taula redona amb Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’Ocupació de la Generalitat Valenciana i María Álvarez, empresària i responsable de la plataforma “4 Day Week Spain”.

Esta vesprada, l’activitat continua amb la intervenció de Paco Tormo, CEO i fundador de Singularu, amb la ponència “SINGULARU: la màgia de l’omnicanalitat”. A les 17:30, serà el torn de la taula redona “L’Agència Valenciana Antifrau. Els mitjans de denúncia per a les empreses i la seua gestió”, amb la participació dels directors de Prevenció i Anàlisi i el cap del Servei de Sistemes d’Informació de l’Agència Valenciana Antifrau.

Finalment, a les 19 hores, el reconegut economista Daniel Lacalle, doctor en economia, autor, assessor internacional i professor, tancarà el tercer dia de la Setmana de l’Economia d’Alzira amb una reflexió sobre “Els empresaris, entre el risc d’estanflacció i de recessió”.

Recordem que totes les intervencions es poden seguir en directe a través del canal de YouTube d’IDEA.

Deixa un comentari