Recta final del programa LA RIBERA IMPULSA

El programa LA RIBERA IMPULSA encara la seua recta final amb els dos últims mesos d’aplicació. Esta iniciativa del Pacte Territorial per a l’Ocupació Territorial en La Ribera va començar el passat mes d’abril de 2021 i acabarà el 31 de març d’enguany.
LA RIBERA IMPULSA té una doble acció. Per una part s’incentiva l’ocupació de persones en cerca activa de treball i, per altra, es fomenta la tranformació digital de les empreses al llarg de diverses sessions formatives. Ho explica així la técnica de Marketing Digital del Consorci de la Ribera, Amparo Castelló:

En esta edició s’ha posat en marxa el punt d’atenció digital PUNT PAD en pobles com Alzira, Algemesí, Benifaió, Sueca, Carcaixent i L’Alcudia. Allí, empreses, comerços i autònoms son atesos de manera individual per a resoldre consultes relacionades amb el Màrqueting digital. Ho conta de nou Amparo Castelló:

Des d’abril de l’any passat s’han realitzat unes 25 formacions amb un total de 264 participants a més de 5 formacions en línia amb 152 participants. També s’han dut endavant cursos de formació per ajudar en l’ocupació gràcies als quals 96 persones han trobat treball d’un total de 124 persones que en buscaven.

Deixa un comentari