Sanitat prioritza la vacunació en dones embarassades

El Casal Fester acull hui jornada de vacunació extraordinària fins a les 6 de la vesprada. Una mesura per a que es vacunen aquelles persones que per alguna raó no han pogut vacunar-se quan havien estat citats. I pel que fa a la vacunació, un dels sectors que ha patit les incerteses i la desinformació han estat les dones embarassades.

Per això, les autoritats sanitàries fan un crida perquè es vacunen de la Covid-19. Es considera prioritària la vacunació de les dones en esta situació i de les persones del seu entorn. En el cas de les dones embarassades, les que estan donant el pit o aquelles que estan pensant en tindre descendència, la vacunació és prioritària. Des de Salut Pública, Xavier Torremocha explica els seus beneficis.

Els estudis realitzats amb més de 100.000 dones embarassades avalen la vacunació amb Pfizer i Moderna, i a més la recomanen. A més destaquen que caure malalta de la covid duu moltes complicacions i en el cas de les embarassades, pot complicar més la situació i fins i tot avançar el part.

Deixa un comentari