Un agent de policia evita que una veïna d’Alzira es lleve la vida

Un Policia Nacional fora de servei va evitar que una dona es llevara la vida en una zona aillada prop d’una casa de camp al terme alzireny. Els fets van ocórrer a principis de novembre, sobre les quatre de la vesprada.

L’agent va observar un vehicle en una zona apartada, amb una mànega connectada des del tub d’escapament a l’interior a través d’una finestra. Va comprovar que no hi havia ningú en el seu interior, però minuts més tard, el policia franc va observar a una dona que eixia de l’habitatge per a dirigir-se al cotxe.

La dona en adonar-se de la seua presència, en un important estat de nerviosisme, li va manifestar la seua intenció de llevar-se la vida, per la qual cosa l’agent es va identificar per a intentar tranquil·litzar-la. Es dona la circumstància que als voltants de l’habitatge hi havia un gos de raça perillosa, que va dificultar l’acostament a la víctima.

Finalment, gràcies a la perícia de l’agent la dona va eixir a l’exterior de l’habitatge, i encara que va rebutjar ser trasllada a un hospital per un indicatiu sanitari, els policies que van arribar al lloc van localitzar a la seua parella que es va fer càrrec d’ella.

Deixa un comentari