Una subvenció estatal permet reparar desperfectes ocasionats pel temporal Glòria
Els treballs que es realitzaran inclouen les tasques de condicionament en els carrers afectats

Segons han informat des de la Regidoria de Serveis Urbans, els treballs que es realitzaran inclouen les tasques de condicionament en els carrers Doctor Ferrán, Simat, Salvador Perlés, la Unión, Dr. Fleming i l’avinguda Pare Castells. En ells es fressaran els laterals de la calçada actual i es procedirà a l’asfaltat superposat, a més d’incloure l’alçament d’embornals, així com pous de telecomunicacions fins a la nova cota. També es procedirà a la reposició de la senyalització horitzontal.

La Regidoria de Serveis Urbans han explicar que, a més dels carrers esmentats, també es realitzarà el mateix procediment als carrers de la urbanització El Respirall, així com en els camins que encara són de terra per tal de pavimentar-los. Es fressaran els laterals i s’asfaltaran als trams dels carrers Bonaire i Serra de la Murta. Els carrers Rosella, Garrofer i el tram final de Serra de la Murta, seran objecte de pavimentació, ja que, a hores d’ara, són carrers de terra.

El regidor, Fernando Pascual, ha explicat que esta subvenció permet que la Regidoria de Serveis Urbans continue millorant l’estat dels carrers d’Alzira i condicionant els vials de les urbanitzacions que encara no estan asfaltats. Escoltem les seues paraules:

Ir a descargar

Deixa un comentari