Vaga de Renfe pel 31 de juliol

Ahir va començar una vaga de Renfe coincidint amb una de les amb més trànsit de l’any amb motiu de  les vacances. Un fet que agreuja el servei que Renfe dóna i que ha suposat la cancel·lació de 700 trens en plena operació eixida. La Plataforma Indignats amb Renfe, reclama la millora de les males condicions dels serveis de rodalies que pateix retards constants, avaries i cancel·lacions no avisades als usuaris.

Esta vaga convocada pel sindicat CGT s’ha organitzat amb l’objectiu de millorar no sols les condicions dels usuaris sino també dels treballadors que també pateixen les conseqüències de la falta de personal que impedeixen el desenvolupament del servei de rodalies amb normalitat.

Així ho explicava Samuel Martínez, portaveu de la Plataforma Indignats per Renfe:

 

Ir a descargar

 

A banda de la pèrdua de temps i dels inconvenients que esta situació provoca als usuaris en l’àmbit personal i professional això suposa viatjar en pèssimes condicions de confort i seguretat.

Amb l’atur de hui es pretén per tant fer reaccionar els gestors de renfe i pressionar-los per tal que busquen una solució el més prompte possible que millore la qualitat dels seus serveis de rodalies.

També molt municipis, com Alzira, s’han sumat a esta reivindicació per un serveis de transport dignes. En febrer d’este any els grups municipals que en aquell moment conformaven l’equip de govern de la nostra ciutat van presentar una moció en referència al deteriorament de la línia c2 de rodalies que passa per Alzira per reclamar l’augment de la inversió en este servei que diàriament empren 40.000 persones.

 

Deixa un comentari