Vaga indefinida en el servei de recollida de residus que afectarà 22 municipis

Hui ha començat la vaga indefinida de treballadors i treballadores de l’empresa PreZero, concessionària de la recollida de residus que gestiona la Mancomunitat de la Ribera Alta. Comité de vaga i empresa no arribaren ahir a un acord en el Tribunal d’Arbitratge Laboral i hui s’aturen els serveis en 22 poblacions, entre elles La Barraca d’Aigües Vives.

La plantilla de PreZero sol·licita una revisió de conveni i un augment salarial. Denuncia categories mal pagades i exigix millores socials per a un treball essencial i mal valorat. La vaga estava convocada per al 20 de gener, però es va suspendre amb la intenció d’esgotar totes les vies de diàleg.

La plantilla considera que les postures continuen molts allunyades perquè empresa i Mancomunitat tornaren a oferir el mateix en el Tribunal d’Arbitratge. Per tant, s’ha convocat una vaga indefinida que comença hui i que afecta 22 municipis, el que suposa uns 70.000 habitants. Alguns treballadors i treballadores s’han concentrat este matí a la porta de l’empresa. Asseguren que la seua voluntat és trobar una solució el més prompte possible.

Deixa un comentari