Alzira registra un total de 732 casos actius, 144 en els últims tres dies
La proliferació de la pandèmia continua incrementant-se a tota la comarca on la majoria dels municipis superen els 1.000 casos

L’índex d’incidència de la Covid-19 a Alzira ha passat, en els últims set dies, de 1.190 a 1.645 casos per cada 100.000 habitants. Tal com desprenen les dades aportades setmanalment per Salut Pública, hi ha un total de 732 casos actius, dels quals 144 s’han detectat en els últims tres dies.

A més, la proliferació de la pandèmia continua incrementant-se a tota la comarca on la majoria dels municipis superen els 1.000 casos, una situació que està provocant una saturació total del control sanitari que ja es troba desbordat.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, recorda a tota la població que la principal causa dels brots i nous contagis continua produint-se a causa del contacte social. Per això, apel·la a la responsabilitat individual i al compliment de les noves mesures per tal de frenar l’expansió del virus.
D’altra banda, recordem que la Conselleria de Sanitat ha posat en marxa un procediment per a personal del Sistema Nacional de Salut jubilat que estiga interessat en col·laborar en tasques de suport en la lluita contra la COVID-19. Els professionals de la Medicina, Infermeria, Odontologia, Veterinària i Podologia, amb menys de 70 anys, poden inscriure’s a través del web: www.san.gva.es.
Escoltem Diego Gómez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-21-gener-2021_md_64270937_wp_1

Ir a descargar

Deixa un comentari