La Mancomunitat intercanvia el seu model turístic amb la Mancomunidad del Pueblo Cañari de l’Equador

La Mancomunitat de la Ribera Alta intercanvia, a través del Fons Valencià per la Solidaritat, el seu model de gestió turística amb la Mancomunidad del Pueblo Cañari de l’Equador. El coordinador general de la mancomunitat equatoriana, Pedro Encalada, ha conegut de primera mà el pla turístic de la mancomunitat valenciana amb la finalitat d’absorbir coneixements i experiències que es puguen aplicar al Pueblo Cañari  de l’Equador.

El Fons Valencià per la Solidaritat ha realitzat un intercanvi de coneixements i experiències en l’àmbit turístic entre la Mancomunitat de la Ribera Alta -entitat local sòcia del Fons- i la Mancomunidad del Pueblo Cañari de l’Equador. En este context, el coordinador general de la mancomunitat equaotirana ha realitzat una jornada de treball amb Txema Peláez, president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, així com amb personal tècnic.

Encalada ha pogut conéixer l’estructura política i tècnica de la mancomunitat, així com la seua organització descentralitzada, incidint en el departament de Turisme. El Fons Valencià per la Solidaritat, del qual participen 129 municipis i mancomunitats valencianes, desenvolupa projectes de cooperació i educació per al desenvolupament amb entitats locals de països com l’Equador, Bolívia i El Salvador.

Deixa un comentari