Obert el termini per a presentar redaccions al concurs literari que organitza el Consell de la Joventut d’Alzira

El Consell de la Joventut d’Alzira organitza el Concurs Literari Juvenil de la Llengua Materna sota el lema “problemàtiques actuals” per a fomentar l’ús del valencià entre la joventut de la nostra ciutat. Les redaccions hauran de presentar-se fins al 24 de març i tractaran temes com el canvi climàtic, la salut mental, les guerres, la despoblació o la Covid-19, entre d’altres.

S’establix una Categoria A de 14 a 19 anys, una Categoria B de 20 a 25 anys i una Categoria C de 26 a 30 anys. Cada una tindrà un primer premi, lot de productes de papereria valorat en 50€; un segon premi, lot de productes de papereria valorat en 25€, i un tercer premi, lot de llibres en valencià gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i el Serval. A més, totes les persones guanyadores s’enduran un diploma acreditatiu.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 24 de març. Les redaccions i les dades de contacte han de ser enviades al correu electrònic conselldelajoventutalzira@gmail.com. Els guanyadors seran anunciats públicament a través de l’instagram del Consell de la Joventut d’Alzira i rebran els premis en un acte públic que se celebrarà el 23 d’abril amb motiu del Dia del Llibre.

Deixa un comentari